Almás répasaláta

Lilalicsi    

október 6, 2017

  • Előkészítési idő: 10 perc

Hozzávalók

500 gramm sárgarépa

250 gramm alma

3 fej retek

Öntet:

3 evőkanál citromlé

1 evőkanál olívaolaj

csipet só

csipet cukor

Elkészítés

1A sárgarépát, almát meghámozzuk, és megmossuk.

2Az almát negyedekre szeleteljük, magházát eltávolítjuk.

3A retket megmossuk, majd a többi hozzávalóval együtt, lereszeljük.

4A salátaöntethez a citromlevet az olajjal, sóval és cukorral elkeverjük.

5A répát, almát, retket összevegyítjük, megöntözzük a salátaöntettel, és kis ideig állni hagyjuk, hogy jól átjárja.

00:00

0 Értékelés

Az összes mező és az értékelés kitöltése kötelező hozzászólás közzétételéhez.