Csirkenyársak zsályával

Lilalicsi      

november 20, 2017

  • Előkészítési idő: 10 perc
  • Főzési/sütési idő: 20 perc

Hozzávalók

70 dkg csirkemell felszeletelve

10 szelet jófajta sonka

só, bors

2 dl joghurt

2 gerezd fokhagyma

zsálya levél

Elkészítés

1A húst hideg vízzel leöblítjük, papírtörlővel leitatjuk, sóval és borssal meghintjük. A zsályát leöblítjük, nagyobb szeletekre vágjuk.

2A joghurtot összekeverjük a tört fokhagymával, adunk hozzá három evőkanál olívaolajat, a szeletelt zsályát és sót.

3A hús szeleteket, vékonyan bekenjük a joghurtos páccal, majd hűtőbe tesszük, legalább egy órára.

4A sonkára fektetjük a hússzeletet, a hosszabbik oldaláról kezdve feltekerjük és három egyforma, darabra vágjuk. Nyársra tűzzük, és olajjal megkenjük. Forró grillre téve 8-10 percig grillezzük.

Kínáljunk mellé salátát, tzatzikit vagy grillen sütött burgonyát.

00:00

0 Értékelés

Az összes mező és az értékelés kitöltése kötelező hozzászólás közzétételéhez.