1Keverjük össze a lisztet, majd morzsoljuk össze a puha vajjal. Adjuk hozzá a többi alapanyagot, dolgozzuk össze alaposan, készítsünk lágyabb tésztát. Csomagoljuk folpackba és tegyük 30 percre a hűtőbe.
2Enyhén lisztezett felületen nyújtsuk 5 mm vastagságúra, majd derelyevágóval tetszőleges formákra vágjuk. A rombusz alakút középen metsszük be, és a tészta egyik sarkát húzzuk át a bemetszésen.
3Bő olajban, közepes lángon, rövid ideig mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Fruktózzal kevert fahéjjal szórjuk meg, és melegen tálaljuk.
A honlap a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használ. A honlapunkon való böngészés folytatásával hozzájárulsz a sütik használatához.ElfogadomNemBővebben...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.