

Elkészítés
1A tészta összeállításához vegyítsük össze az átszitált lisztet, keményítőt, sütőport és a vaníliás cukrot. Tegyük hozzá a többi alapanyagot és gyúrjunk puha tésztát.
2Csomagoljuk folpackba és tegyük egy órára a hűtőbe.
3Közben állítsuk össze a krémet, ehhez a megadott utasítás szerint keverjük habosra a tejet a pudingporral.
4Egy másik tálban habosítsuk a vajat a porcukorral és vaníliás cukorral, majd dogozzuk össze a kétféle krémet, és ezt is tegyük a hűtőbe.
5A lehűtött tésztát enyhén lisztezett felületen nyújtsuk 3-5 mm vastagságúra, majd szaggassunk öt centiméteres köröket, és fektessük sütőpapírral bélelt sütőlemezre.
6180 fokon süssük 10-12 percig ügyelve arra, hogy világos maradjon a süteményünk. Az elkészült korongokat, tegyük félre hűlni.
7Amíg sülnek a tallérok, készítsük el a mázat, ehhez a cukrot forraljuk fel a vízzel, főzzünk belőle szirupot. Húzzuk le a tűzről, kissé hagyjuk hűlni, majd adjuk hozzá az átszitált kakaót. Alacsony fokozaton főzzük tovább, adjuk hozzá a hideg vajat és folyamatos keverés között, dolgozzuk bele a masszába.
8Összeállításhoz a krémet adagoljuk habzsákba, nyomjunk tetszőleges mennyiséget egy korongra, majd egy másikkal fedjük be. Az elkészült korongok tetejét mázzal be vonjuk.
Ebből az adagból, nagyjából 24 db korong készül. Tálalás előtt egy nappal előbb süssük meg, majd tároljuk hűtőben, így az ízek jól összeérnek.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.