Hamburger

tutajos      

október 25, 2017

  • Előkészítési idő: 10 perc
  • Főzési/sütési idő: 10 perc

Hozzávalók

80 dkg marhahús darálva / ízlés szerint bélszín, hátszín vagy comb

2 evőkanál zsemlemorzsa

1 db tojás

ízlés szerint só, bors

Zöldségek:

jégsaláta, vékonyra szelve

paradicsomkarika

vöröshagyma, vékony karikára vágva

sajt szeletek

Elkészítés

1A hamburgerhez szükséges húspogácsát a legnagyobb egyszerűséggel készítettem, az összetevőket bekevertem, a húsból gombócot formáltam, és a nekünk tetsző méretre lapítottam.

22-3 órára tettem a hűtőbe, ez idő alatt a zöldségeket felszeleteltem, és elkészítettem a bucit.

3Sütés előtt, megszórtam sóval, borssal, és jól átsütöttem, mi így szeretjük.

4A bucit félbevágtam, hús, sajt, hagyma és paradicsomkarika, ketchup, saláta és a buci teteje.

00:00

0 Értékelés

Az összes mező és az értékelés kitöltése kötelező hozzászólás közzétételéhez.