Köményes szelet

Lilalicsi      

november 2, 2017

  • Előkészítési idő: 15 perc
  • Főzési/sütési idő: 30 perc

Hozzávalók

8 szelet sertéskaraj

3-4 gerezd nagyobb fokhagyma

2 teáskanál fűszerpaprika

1 mokkáskanál liszt

ízlés szerint só, bors,

3 evőkanál zsiradék

Elkészítés

1Az előkészített karaj szeleteket ízlés szerint sózzuk, és szórjuk meg borssal.

2Serpenyőben hevítsük fel a zsiradékot, majd süssük pirosra a hússzeleteket.

3Az elkészült húst tegyük félre egy tálba, majd a maradék zsiradékban pirítsuk meg a lisztet, húzzuk félre adjuk hozzá a fűszerpaprikát és öntsük fel 2 dl vízzel.

4A tűzre visszatéve tegyük bele a hússzeleteket és fedő alatt, legalább 20 percen keresztül főzzük.

5Amint a hús megpuhult, hozzáadjuk az őrölt köményt, zúzott fokhagymát, forralunk rajta és köret kíséretében tálaljuk.

00:00

0 Értékelés

Az összes mező és az értékelés kitöltése kötelező hozzászólás közzétételéhez.