Krémsajt licsi módra

Lilalicsi    

október 11, 2017

  • Előkészítési idő: 10 perc

Hozzávalók

1 liter sűrű tejföl

1/4 mokkáskanál só

1/4 mokkáskanál porcukor

Elkészítés

11 liter nagyon jó sűrű tejfölbe belekeverjük, a sót és a porcukrot, majd állni hagyjuk.

2Nagyjából fél óra múlva, beletöltjük egy vízbe mártott, majd kicsavart kendőbe. Szellős helyen felakasztjuk.

3Egy nap alatt minden leve lecsorog. Tegyük tálba, és már készen is van, a finom, kenhető, natúr ízű krémsajt.

4Ha könnyebb és finomabb krémsajtot szeretnénk, akkor egy doboz natúr joghurtot is keverhetünk a tejfölhöz.

Az elkészítése szinte gyerekjáték, viszont mennyei íze van. Változatossá tehetjük aprított petrezselyem vagy snidling hozzáadásával.

00:00

0 Értékelés

Az összes mező és az értékelés kitöltése kötelező hozzászólás közzétételéhez.