Labancpecsenye

szalonna      

március 1, 2018

  • Előkészítési idő: 20 perc
  • Főzési/sütési idő: 35 perc
  • Adag: 4

Hozzávalók

1 kg karaj szeletelve

20 dkg trappista sajt

10 szelet füstölt prágai sonka

ízlés szerint só

3 evőkanál mustár

ízlés szerint bors

3 evőkanál teljes kiőrlésű búzaliszt

1 teáskanál fűszerpaprika

2 evőkanál napraforgó olaj

Elkészítés

1A hússzeleteket kissé kiklopfoljuk, sózzuk, és megszórjuk borssal, majd mindkét oldalán bekenjük mustárral. Hűtőbe tesszük egy órára.

2Közben feldaraboljuk a sajtot, egy kisebb tálban összekeverjük a lisztet a fűszerpaprikával. Készítsünk elő egy szilikonpapírral bélelt tepsit is.

3A hússzeletekre fektetünk egy szelet sonkát és sajtot, majd félbehajtjuk és megtűzzük. Megforgatjuk a paprikás lisztben, és egymás mellé fektetjük a tepsiben.

4190 fokra előmelegített sütőbe toljuk, tetejüket meglocsoljuk 2 evőkanál olajjal, enyhén megszurkáljuk, és 25 perc alatt pirosra sütjük.

5Rizs vagy steak burgonya kíséretében kínáljuk.

00:00

0 Értékelés

Az összes mező és az értékelés kitöltése kötelező hozzászólás közzétételéhez.