Lecsó

Lilalicsi      

szeptember 15, 2017

  • Előkészítési idő: 10 perc
  • Főzési/sütési idő: 20 perc

Hozzávalók

1 kg paprika

1/2 kg paradicsom

1 nagyobb fej hagyma

1 db erős paprika

15 dkg húsos szalonna

4 db tojás

4 db virsli

fűszer paprika, só

Elkészítés

1Szeleteljük a szalonnát kockára és tegyük fel pirulni, közben a hagymát vágjuk csíkokra, dobjuk az üveges szalonnára és fonnyaszuk meg.

2A tűzről levéve, adjuk hozzá a fűszerpaprikát valamint a felkockátott paradicsomot, majd a kicsumázott, felszeletelt paprikát és a karikára szelt erős paprikát.

3Erős tűzön forgassuk át, majd csökkentve a hőfokot, fedő alatt pároljuk puhára.

4Közben a virslit vágjuk karikára, majd adjuk a lecsóhoz. A tojásokat üssük tányérba, verjük fel, és keverjük a megfött virslis lecsóhoz.

5Tálaljuk melegen, kínáljunk mellé fehér kenyeret.

00:00

1 Értékelés

szalonna

szeptember 15, 2017

Wow, nagyon jól néz ki. Én is elkészítem, mert megkívántam.

Az összes mező és az értékelés kitöltése kötelező hozzászólás közzétételéhez.