Mustáros hús

szalonna      

április 4, 2018

  • Előkészítési idő: 10 perc
  • Főzési/sütési idő: 20 perc
  • Adag: 4 főre

Hozzávalók

1 kg sertés comb

1 nagyobb fej vöröshagyma

3 evőkanál napraforgó olaj

1 evőkanál paradicsomszósz

ízlés szerint só, bors

2 evőkanál mustár

2 gerezd fokhagyma

1 kávéskanál liszt

2 dl tejföl

Elkészítés

1A felhevített olajon megfonnyasztjuk az apró kockára vágott vöröshagymát. Közben a húst csíkokra szeleteljük, rátesszük az üvegesre párolt hagymára, és folyamatos keverés közben megpirítjuk.

2Felöntjük 2 dl vízzel, hozzáadjuk a mustárt, paradicsomszószt, sózzuk, megszórjuk borssal, majd fedő alatt puhára pároljuk.

3Csomómentesre keverjük a tejfölt és a lisztet, majd a megpuhult húshoz adjuk a zúzott fokhagymával együtt és felforraljuk.

http://lilalicsi.hu

00:00

0 Értékelés

Az összes mező és az értékelés kitöltése kötelező hozzászólás közzétételéhez.