Rostos almalé

Lilalicsi      

szeptember 23, 2017

  • Előkészítési idő: 10 perc
  • Főzési/sütési idő: 5 perc

Hozzávalók

1 liter víz

20 dkg cukor

1 kg gyümölcshús

Elkészítés

1Áztassuk be a gyümölcsöket, majd váltott vízben alaposan mossuk meg.

2Az almát hámozzuk meg, magházat távolítsuk el, hibás részeket vágjuk ki és szeleteljük fel.

3Forraljuk fel a vizet a cukorral.

4Közben a gyümölcsöt pépesítsük botmixer vagy turmix segítségével.

5Öntsük a gyöngyöző vízbe a gyümölcspépet és forraljuk fel ismét.

6Öt perc forralás után, a forró rostos gyümölcslét töltsük üvegekbe, zárjuk le és száraz dunsztba hagyjuk kihűlni.

00:00

0 Értékelés

Az összes mező és az értékelés kitöltése kötelező hozzászólás közzétételéhez.