1Első lépésként a tölteléket készítjük el, ehhez a túrót törjük át, majd tegyük bele a többi hozzávalót és alaposan keverjük ki.
2A tejet tegyük fel forrni, közben a pudingport keverjük el három evőkanál cukorral, vaníliás cukorral, majd adjunk hozzá öt evőkanál tejet, és dolgozzuk ki csomómentesre.
3Az elkészült masszát folyamatos keverés közben öntsük a forró tejbe és sűrítsük be. Tegyük félre kissé hűlni, majd keverjük hozzá a tejszínt.
4Hagyományos módon elkészítjük a palacsintákat.
5Túróval gazdagon megtöltjük, majd felsodorjuk kettesével tányérokra fektetjük, és a vanília mártással megöntözzük. Tálalásnál díszítsük gyümölccsel.
A honlap a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használ. A honlapunkon való böngészés folytatásával hozzájárulsz a sütik használatához.ElfogadomNemBővebben...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.