1A chilipaprikát hosszában ketté vágjuk, kimagozzuk, megmossuk és apró kockákra vágjuk.
2A fokhagymát letisztítjuk és összezúzzuk, a vöröshagymát lereszeljük. Vegyünk elő egy kisebb tálat, ebben vegyítsünk össze minden hozzávalót.
3A húst mossuk meg, itassuk le a felesleges vizet, szeleteljük vékonyan, sózzuk és szórjuk meg borssal, majd a hússzeletek mindkét oldalát kenjük be az elkészített szósszal, és tegyük hűtőbe legalább egy órára.
4Ezt követően fektessük a hússzeleteket tepsibe, szórjuk mellé a zsálya leveleket, öntsünk alá rosét vagy száraz fehérbort, fedjük be alufóliával, és toljuk 180 fokra előmelegített sütőbe.
5Nagyjából 30 perc múlva vegyük le a fóliát és süssük pirosra.
Ízlés szerint tálalhatjuk salátával, steak vagy hasábburgonyával.
A honlap a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket használ. A honlapunkon való böngészés folytatásával hozzájárulsz a sütik használatához.ElfogadomNemBővebben...
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.