Receptek

[vc_row][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Erdélyi töltött káposzta

Cirmicica készítette az Erdélyi töltött káposztát. Az elkészítéshez szükséges receptet mutatjuk meg.

Cirmicica

Rostdús reggeli

Rostdús reggeli

A rostban gazdag ételek fogyasztása előnyös az egészségünk szempontjából. Íme egy szuper gyors reggeli, melynek alapja az egészséges és rostdús zab.

szalonna

Kossuth Kifli

Cirmicica készítette ezt a nagyszerű süteményt. Az elkészítéshez szükséges receptet mutatjuk meg.

Cirmicica

Túrófánk

Pillekönnyű fánkocskák, melynek elkészítéséhez elég mindössze tíz perc. A pihentetés után elkészült apróságokat, fahéjas porcukor vagy akár ízletes lekvár kíséretében is tálalhatjuk.

KuktaMester

Csörögefánk

A farsangi időszak elmaradhatatlan édessége a fánk. Ez a fánk nem csak finom, de egészséges is.

szalonna

Gyümölcsleves

Lilalicsi

Mustáros hús

Egyszerűen elkészíthető, markáns ízű, zamatos étel. Leginkább azoknak ajánlom akik kedvelik a szaftos, karakteres ételeket.

szalonna

Flana torta

A puha és omlós tészta habos, lágy krémmel van töltve. Bármilyen ünnepi alkalomra készíthetjük, hiszen rendkívül ízletes és dekoratív sütemény.

szalonna

Túrós palacsinta László tanya módra

Változatossá tehetjük a kedvenc túrós palacsintát egy jó adag vanília mártással nyakon öntve.

szalonna

Sertéspörkölt

A pörköltkészítés lényege, hogy a kockákra vágott húst zsiradékon kell le pirítani, azaz pörkölni. A pörkölt lényegét a fűszerpaprika zamata, íze adja meg.

szalonna

Tüzes pecsenye

Ennek a rendkívül ízletes pecsenyének a szokatlan ízvilágával igazi meglepetést tehetünk az asztalra. Nyáron a kerti sütögetés alkalmával is könnyen elkészíthető.

szalonna

Túrógombóc sütve

Nagy előnye, hogy gyorsan összeállítható, puha, könnyű viszont gyorsabban fogy, mint a hagyományos.

szalonna

1 2 3 10
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”cs-1″][/vc_column][/vc_row]